Blush

Med detta rouge får du enkelt och snabbt en piggare och fräschare look. Applicera från kindäpplet ut över kindbenet för en naturlig rodnad. Finns i två färger.

Art nr H01004

 

Concealer

Trolla bort mörka ringar under ögonen och korrigera ojämnheter med hjälp av de tre olika färgerna i denna concealer-palett. Använd färgerna separat eller blanda olika för att få fram rätt ton för dig.
Art nr H01042

Puder

Puder i två olika nyanser, lätt att applicera och ger en naturlig look.Art nr H01048

Highlighter

Highlighterskuggor i fyra olika nyanser. De ger lyster till ansiktet och används för att lyfta och framhäva partierna där den appliceras.


Art nr H01076

Contour

Contourskuggor i fyra olika nyanser, perfekta till att skulptera och definiera dina naturliga ansiktsdrag.


Art nr H01077

Makeup wipes micellar

Servetterna innehåller micellärvatten som bidrar till att både rengöra och lugna huden. De rengör på djupet och tar även bort vattenfast makeup.
20-pack

Art nr H01401

Blushstick

Vårt blushstick är perfekt för en snabb och enkel applicering och det ger dina kinder en fräsch touch av färg. Finns i två färger.

Art nr H01412

Glowstick

Vårt glowstick ljusar upp partier som du önskar att framhäva och ger ett naturligt glow.


Art nr H01435

Energizing day cream

Dagkräm för normal/torr hud.Art nr H01360

Bronzing powder

Bronzing powder för en solkysst och naturlig look. Innehåller både matt och skimrande puder. Kan appliceras över hela ansiktet för en solkysst hy eller på kindben, panna, näsa och haka för att skapa definition i ansiktet.
Art nr H01487

Bronzing pearls

Med våra bronzing pearls får du en lyxig och fräsch touch av färg. En solkysst finish som piffar upp varje makeup. Puderpärlorna appliceras lättast med hjälp av en sminkborste. Bronzing pearls finns i två olika nyanser.
Art nr H01436

Foundation true matte

Foundation i tre olika nyanser, blanda flera olika för att hitta din rätta nyans. Önskas det en högre täckningsgrad går det att bygga på med fler lager. Innehåller 30 ml.

Art nr H01357

Perfect finish powder

Ett transparent puder som fäster sminket, minskar glans och ger ett matt resultat. Appliceras på bar hud eller efter foundation/concealer för att sätta sminket på plats.
Art nr H01485

Concealer stick

Flytande concealer i tre olika nyanser som suddar ut ojämnheter, blemmor och mörka ringar under ögonen. Detta är en tunn och krämig concealer som är lätt att applicera och som smälter in bra i huden.
Art nr H01347

 

Contourstick

Contourstick i tre olika färger som du använder till att forma och framhäva dina naturliga drag. De mörka färgerna används för att forma genom att skugga delar av ansiktet. De ljusare används som highlighter för att lyfta och framhäva t ex kindben, näsrygg och amorbåge.
Art nr H01434

Highlighter

Flytande highlighter i tre olika nyanser. Den kan användas ensam som highligter och appliceras på de höga punkterna i ansiktet eller så kan den blandas in i foundation, krämer eller lotion för ett snyggt glow. Tub 20 ml.

Art nr H01483

 

 

Faceprimer clear

Faceprimer för jämn och hållbar makeup. Fyller ut fina linjer och porer samt ger en jämn, mjuk yta som gör att din makeup fäster optimalt. Vänta någon minut att lägga foundation så att huden hinner absorbera primern.

Art nr H01484

Makeup setting spray

Vårt makeup setting spray fixerar sminket och får det att hålla längre. Den genomskinliga formulan lägger sig ovanpå din makeup som ett skyddande lager och ger en finish som håller längre.


Art nr H01082